Krop & Helse

Jeg har altid set mennesket som en helhed. Hvad der rører sig i vores psyke afspejles i vores krop og omvendt. Når du kommer til mig, finder jeg den terapiform som netop passer til dine udfordringer, hvad enten du kommer med en følelsesmæssig eller fysisk udfordring.

Ud fra min palet af behandlings- og terapitilbud har jeg mange indgangsvinkler til dig og dine udfordringer. Jeg vil bede dig om tre gange til at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig nok, inden du får mit svar. Som min gamle kinesiske lærermester sagde; ”Der er ingen grund til at spilde hverken din eller min tid, hvis jeg ikke kan hjælpe dig”.

Umiddelbart er min indstilling, at jeg kan hjælpe med alt fra A til Å.

Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i faget siden 1987, både som hjemmesygeplejerske og på sygehus, hvor de sidste år var på hjertemedicinsk afdeling. I 2002 blev jeg fuldtidsbeskæftiget i min klinik Krop & Helse.

Du kan finde mere om min historie og mine behandlinger på min hjemmeside og ligeledes følge med i klinikkens aktiviteter på min facebookside.

www.kropoghelse.com

www.facebook.com/kropoghelse

 

Yderligere information

   
Læst 609 gange

Find behandler

Fagområde

Område

Behandlingssted

Speciale/Fokusområde

©2021 alternative-behandlere.dk | CVR: 40585656 | Bank: 5497-1721769
alternative-behandlere.dk v/ Pia Brodersen | Søndergade 43A, 9480 Løkken | E-mail: info@alternative-behandlere.dk | tlf: 50 90 20 48