Randi Benedikte Brodersen

Jeg er en kreativ sønderjyde som arbejder i Danmark og Norge - som krop-sind-terapeut og sundheds- og kommunikations-konsulent. Jeg bor i Bergen og er uddannet og eksamineret yogalærer og en erfaren og certifseret meditationslærer. Jeg arbejder også som sprogforsker.

Jeg er glad for at dele krops- og natur-oplevelseri og har i mit arbejde fokus på at give øget ro og nærvær, bevidsthed om og kontakt med krop, åndedræt, sind og energi. Fx gennem fri dans, åndedrætsøvelser, meditation og yoga.

Jeg har mange års erfaring og har udviklet kurser for mennesker i alle aldre og med vidt forskellige baggrund og behov. Jeg tilbyder BÅDE individuel træning OG grruppe-træning - for dig og din partner eller familie, eller en gruppe af venner eller kolleger. Jeg skræddersyr mine timer og kurser for dig og evt. din partner eller familie eller gruppe. Fx som et weekendkursus fra lørdag eftermiddag til søndag eftermiddag.

Jeg beskæftiger mig med Yoga, meditation, fri dans, selvomsorg og forskellige former for nærværstræning i naturen, kontaktskabende kommunikation og kreativ skrivning Ekstra fagområder: Sanking og brug af spiselige vilde vækster, økologi og permakultur, kontaktskabende kommunikation (IVK = ikkevolds-kommunikation) og terapeutisk skrivevejledning  - og evt. kombineret med og inspireret af qigon og traditionel kinesisk medicin.

Mine kurser kan foregå ude i naturen, på badehoteller, i virksomheder, i skoler og på vandrerhjem eller andre egnede steder.

Tag kontakt, og skriv hvad du drømmer om at komme i gang med eller prøve af, alene eller sammen med andre.

Jeg er tilgængelig for opdrag 1-2 weekender hver måned. Pris fra 1000 kroner per person per dag.

Jeg glæder mig til at møde dig - eller jer - og opfylde nogle af dine - eller jeres - ønsker (: Randi

Skype: randi2712

E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Yderligere information

  • Område Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Andet
  • By Løkken, Skagen
  • Behandlingssted Online, Hjemmebehandling, Andet
  • Tlf Skype: randi2712
Læst 335 gange

Find behandler

Fagområde

Område

Behandlingssted

Speciale/Fokusområde

©2021 alternative-behandlere.dk | CVR: 40585656 | Bank: 5497-1721769
alternative-behandlere.dk v/ Pia Brodersen | Søndergade 43A, 9480 Løkken | E-mail: info@alternative-behandlere.dk | tlf: 50 90 20 48