Maria Søby Andersen

Holistisk arbejde med krop, sind, og sjæl via krops- og psykoterapi, lyd og bevægelse.

Alt er energi!

Det er min tilgang i arbejdet med bevidsthed og selvudvikling. Transformation handler i bund og grund om bevægelse - og måske allermest at skabe bevægelse der hvor der er stagnation. Hvor der er bevægelse er der udvikling, hvor der er stilstand er der død (både i metaforisk og bogstavelig forstand).

Jeg har gennem min egen udvikling stiftet bekendtskab med min egen vibration - både i gode og mindre gode perioder af mit liv. Jeg har udforsket og leget med forskellige metoder til at skabe bevægelse i stagneret energi og dermed ændre min grundlæggende vibration. Det jeg opdagede på rejsen ind i mit eget indre, var at min indre vibration har betydning for mit samspil med verden omkring mig - sagt på “terapeutsprog” så bliver min ydre verden en spejling af min indre verden. Jeg lærte at, det at kende og optimere min egen vibration havde betydning for følelsen af kontakt, ikke kun med andre, men også med mig selv på et dybere plan. Jeg er nok ikke den eneste der kender til følelsen af enten ikke at kunne mærke, eller ikke turde stole på sin egen intuition/mavefornemmelse og dermed komme til at blive meget ydrestyret. I en verden, hvor vi hver dag bombarderes med tusindvis af indtryk udefra, og (ofte velmenende) råd til hvordan vi opnår det bedst mulige liv, kan det hurtigt efterlade én mere forvirret end afklaret. Sådan havde jeg det i hvert fald i mange år. Jeg tror dybest set ikke på, at der findes én sandhed for alle. Det som føles rigtigt for et menneske kan føles helt forkert for et andet. Gennem mit eget arbejde med mig selv lærte jeg, hvordan jeg kunne forbinde mig med og mærke min egen intuition. Det hjalp mig til at blive min egen “guru” frem for at søge det udenfor mig selv. I dag mærker jeg mere tydeligt hvad der resonerer med mig og hvad der ikke gør. Jeg nyder gavn af al den inspiration jeg kan hente forskellige steder fra, men jeg kan hurtigt sortere i hvad jeg kan bruge og hvad der ikke føles rigtigt for mig.

Mit brændende ønske er at hjælpe dig på samme rejse - hjem til dig selv og den du dybest set er, så også du kan lære at mærke hvad der er rigtigt for lige netop dig. Jeg gør brug af al den viden og de erfaringer jeg har opsamlet undervejs - til dette har jeg skabt en enkel model der består af tre trin:

 1) Vibration; lær din helt egen unikke vibration og dens optimale blueprint at kende, og hvordan du opnår indre samklang mellem krop, sind og sjæl, 

2) Frekvens; lær hvordan din vibration påvirker dit samspil med din ydre verden, og hvordan du opnår samklang mellem din indre og ydre verden, 

3) Resonans; lær hvordan du mærker hvad der resonerer med din optimale vibration, og hvordan du skaber et liv som er i samklang med den du dybest set er.

 Jeg tilbyder både individuelle terapeutiske forløb og gruppeforløb samt workshops og fællesskaber af forskellige art. Jeg brænder særligt for at skabe fællesskaber, og at arbejde terapeutisk med grupper da min erfaring er vi kan noget sammen som vi ikke kan alene.

I alt mit arbejde trækker jeg på mine kompetencer som uddannet socialrådgiver, yogalærer, healer, kropsterapeut og som certificeret spirituel, integrativ terapeut (midtvejscertificering på den 4-årige psykoterapeutuddannelse jeg er på sidste år af). Den røde tråd i mit arbejde er min forkærlighed for arbejdet med vibration særligt gennem lyd og bevægelse, som jeg inddrager på forskellig vis. Det betyder bl.a. at terapisessioner hos mig er dynamiske og legende i tilgangen. Sessionerne inddrager arbejdet med både krop, sind og sjæl gennem bl.a. samtaleterapi. guidede øvelser, kropsterapi, drømmearbejde, yogaterapi, åndedrætsterapi, tegneterapi, skyggearbejde og arbejde med indre barn, familie- og systemisk opstilling, traumeterapi, mm.

 Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få en gratis og uforpligtende samtale på Tlf: 30 25 80 10, så vi sammen kan få en snak om dit behov.

I kærlighed,

Maria

Yderligere information

  • Område Sjælland
  • By 4540 Fårevejle
  • Behandlingssted Klinik, Hjemmebehandling
  • Tlf 30258010
     
Læst 755 gange

Find behandler

Fagområde

Område

Behandlingssted

Speciale/Fokusområde

©2021 alternative-behandlere.dk | CVR: 40585656 | Bank: 5497-1721769
alternative-behandlere.dk v/ Pia Brodersen | Søndergade 43A, 9480 Løkken | E-mail: info@alternative-behandlere.dk | tlf: 50 90 20 48