Udskriv denne side

Sundt indtag

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Jeg er uddannet kostvejleder, samt lægeeksamineret fysiologisk massør samt jeg har lært nogle gode pilates øvelser.

Jeg tilbyder dig at hjælpe dig igennem et kostomlægningsforløb med vejninger og ugentlige sessioner, hvor vi sammen finder den rigtige vej til det liv du drømmer om. Da jeg også har et overbygningskursus i aktiv sportsernæring kan jeg også hjælpe dig der træner med den optimale kost. Det foregår som regel ved en kombination af hjemmebesøg og online sessioner.

Jeg kan hjælpe dig med dine smerter i ryggen, nakken og knæet ved hjælp af massage, hvor jeg enten tager på hjemmebesøg eller online som øvelser du selv kan lave.

Jeg har selv en whiplash(piskesmæld) skade i nakken, og ved hvad det indebære af smerter og nedsat kraftfølelse, så der vil jeg kunne hjælpe dig med nogle nakkeøvelser, der løsner op for den spændte nakkemuskel.

Jeg tror selv utroligt meget på det alternative og interessere mig meget på meditation og dens gode effekter, da jeg tror på det er vigtigt at komme ned i gear jævnt tit.

Jeg har fuldtidsarbejde ved siden af min kostvejleder uddannelse og massøruddannelse, så jeg køre ud på hjemmebesøg hver onsdag og torsdag, men laver online konsultationer og des lige.

 

Med venlig hilsen

Tina Kristensen

Sundt indtag

Yderligere information

  
Læst 411 gange